Online Realisatie is samengegaan met MBBL
 
EN | NL

Informatie

Tegen zeer voordelige tarieven (vanaf €500) realiseert Online Realisatie een volledig functionerende website die achteraf door u zelf is aan te passen. Voor €24 per jaar heeft u een eigen domeinnaam (webadres) met e-mailadres(sen). Dit alles binnen twee werkdagen. Indien u al een website heeft, installeren we uw nieuwe website op de bestaande server.
CMS (Content Management System) Online Realisatie draait op het betrouwbare CMS systeem van WordPress. Gebruik van CMS maakt het voor u mogelijk de website zelf aan te passen. Denk hierbij aan teksten, afbeeldingen, menuknoppen en kleuren.
SEO (Search Engine Optimization) De website is technisch dusdanig opgebouwd dat uw website goed vindbaar is via zoekmachines (als Google).

Op zoek naar restyling van uw huidige website of de vormgeving van o.a. logo’s, folders en visitekaartjes tegen een voordelig tarief? Klik hier.

De website

Alle websites worden geleverd met:

 • Uw logo
  Ontwerp logo mogelijk, zie ‘maatwerk‘ op deze pagina
 • Het door u gekozen kleurenschema en layout
  Achteraf aan te passen
 • 6 pagina’s en menuknoppen voor u klaargemaakt
  Achteraf pagina’s toevoegen/verwijderen is uiteraard geen probleem
  Contactpagina met contactformulier standaard inbegrepen
 • Uitgebreide statistieken van uw bezoekers
  Met een Google Analytics account (op deze pagina meer uitleg)
 • Eén druk op de knop foto’s en foto-albums te plaatsen
  Door een koppeling met Picasa Webalbums
 • Integratie social media
  Tweets, follow (Twitter), like (Facebook), delen (diverse media), etc.

Onze kernwaarden

Professioneel & eenvoudig
De aangeboden websites hebben een professionele uitstraling en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Geen enkele kennis van webdesign is vereist. Elke website komt met een handleiding waarin alles helder wordt uitgelegd.

Uitstekende service
Online Realisatie heeft tevreden klanten hoog in het vaandel staan. Niks is immers betere reclame dan een tevreden klant. Al uw vragen worden daarom snel beantwoord en kleine aanpassingen worden kosteloos uitgevoerd.

De websites worden vrijblijvend opgeleverd. Dit onderstreept onze aandacht voor de tevredenheid van de klant en zorgt ervoor dat u totaal geen risico loopt.


Domeinnaam + e-mailadres(sen)

Als u nog geen domeinnaam heeft, dan kunt u de website laten opleveren met een door u gekozen domeinnaam (indien deze beschikbaar is). De domeinnamen worden gehost door Antagonist, een zeer betrouwbare hosting waarmee u gerust kunt zijn dat bezoekers uw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunnen bereiken.
De mogelijke extensies zijn: .nl .be .eu .com .net .org .biz .name .info.
Met de domeinnaam kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken die op elke computer via webmail (www.uwdomeinnaam.nl/webmail) of uw eigen e-mailprogramma te benaderen zijn. U krijgt 3.000MB webruimte en 60.000MB dataverkeer (dit betekent dat een gemiddelde website 30 tot 50 duizend keer per maand bekeken kan worden).


Uitgebreide statistieken van uw bezoekers

Alle websites worden standaard opgeleverd met een Google Analytics account. Hier zijn – zeer overzichtelijk – de meest uitgebreide statistieken van de bezoekers van de website te zien: het aantal bezoeken, het aantal bezoekers, waar de bezoekers vandaan komen (zowel geografisch als van welke websites), via welke zoekwoorden, hoe lang ze op welke pagina’s blijven en nog veel meer.

>>Werkwijze

Maatwerk

Online Realisatie biedt de volgende diensten aan tegen eveneens zeer scherpe tarieven en volgens ons basisprincipe dat we alleen kosten in rekening brengen bij het bereiken van volledige tevredenheid.

 • Vormgeving logo
 • Restyling van uw huidige website
 • Realisatie gecompliceerde websites
 • Vormgeving huisstijl (logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, etc.)
 • Vormgeving flash banners en animaties

De prijzen voor bovenstaande diensten zijn afhankelijk van uw wensen en daarmee de tijd die het kost ze te verwezenlijken. Geef via onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk uw wensen aan zodat we u op zeer korte termijn geheel vrijblijvend een prijsopgave kunnen geven.

Uw naam *:
Bedrijfsnaam:
Uw email *:
Uw telefoonnummer:
Uw bericht: