Online Realisatie is samengegaan met MBBL
 
EN | NL

Werkwijze

1. Aanlevering informatie

Om een prijsopgave te doen en u te informeren over de mogelijkheden, verzoeken we u ons te voorzien van de volgende informatie. Dit kan per mail, of via ons formulier.

 • Informatie over pagina’s
  Hoeveel pagina’s / menuknoppen moeten er worden aangemaakt en wat wilt u op de website presenteren?
 • Wensen m.b.t. de vormgeving
  Bijvoorbeeld op basis van bestaande huisstijl (logo e.d.) of elementen uit andere websites die als richtlijn gebruikt kunnen worden.

Om na de bevestiging aan de slag te gaan, hebben we de volgende aanvullende informatie nodig:

 • Domeinnaam informatie
  Indien u nog geen domeinnaam heeft: de gewenste domeinnaam (zie bovenaan deze pagina om de beschikbaarheid te checken)
  Indien uw domeinnaam elders reeds geregistreerd is, ontvangen we graag logininformatie (ftp/adminpanel) en de naam van de hostingprovider (in verband met de technische vereisten van de website).
 • Afbeeldingen / vormgeving
  Indien beschikbaar: afbeeldingen en vormgeving (bijvoorbeeld een logo) die op de website geplaatst moeten worden. (Tegen zeer voordelige tarieven kunnen wij u eventueel van dienst zijn voor de vormgeving van bijvoorbeeld logo’s/flyers/visitekaartjes.)

2. Vrijblijvende oplevering website

Nadat we dezelfde dag bevestigd hebben dat uw wensen gerealiseerd kunnen worden en tegen welk tarief, wordt de eerste versie van de website binnen enkele dagen geheel vrijblijvend opgeleverd.

3. Aanpassingen

Op basis van de eerste versie zijn er wellicht verzoeken om tot volledige tevredenheid te komen. We passen de website net zo lang aan totdat volledige tevredenheid bereikt is.

4. Facturatie

U ontvangt onze factuur en kunt aan de slag met de website.

Nadat de website is opgeleverd

We zijn zeer flexibel als het gaat om kleine aanpassingen die na de oplevering plaats moeten vinden. In de eerste maand na oplevering voeren we deze kosteloos uit. We staan echter altijd tot uw dienst als het gaat om het beantwoorden van vragen. Voor aanpassingen die na de eerste maand uitgevoerd moeten worden, brengen we een klein bedrag in rekening.